miercuri, 12 februarie 2014

PRAJITURA : AMARETTI ,ROM SI CIOCOLATA NEAGRA / TARTA : AMARETTI,RUM Y CHOCOLATE NEGRO


INGREDIENTE

-200 g zahar
-150 g unt
-100 g faina
-120 g amaretti
-4 oua
-100 g de ciocolata neagra
-1 pahar de rom (pentru prajituri )
-1/2 de praf de copt
-cacao amara



MOD DE PREPARARE


Separa albusurile de galbenusuri.Mixeaza galbenusurile cu zaharul .Mixeaza  albusurile cu un varf  de cutit de sare.Piseaza amaretti , adauga faina ,praful de copt ,romul ,untul topit ( rece),si ciocolata neagra taiata in cubulete.Amesteca totul ..Adauga galbenusurile mixate cu zaharul .Cand totul este bine omogenizat ,adauga albusurile mixate,amestecand de jos in sus .
Pune compozitia intr-o forma rotunda unde in prealabil ai pus hartie de copt sau ai uns-o  cu unt si ai pus faina in ploaie .
Pune compozitia  in  cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.Depinde de cuptor .
Cand s-a racit presara deasupra cacaco si ciocolata rasa.


POFTA BUNA !!!!!!


LA TRADUCCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTE

-200 g azucar
-150 g mantequilla
-100 g harina
-120 g amaretti
-4 huevos
-100 g chocolate negro
-1 bichiere de rum
-1/2 polvo para hornear
-cacao amargo.


METODO PREPARACION

Separa las yemas de las claras .Bate las yemas con el azucar .Monta las claras .Desmenuzate los amaretii y mezclalos con la harina,polvo para hornear ,la mantequilla ,el rum,y el chocolate negro cortado a cubitos.Añade las yemas batidas con el azucar y a la fine las claras montadas.Mete la composicion en una bandeja redonda donde has puesto papel del horno.
Metelo al horno 180 grados por 30 minutos.Depende del horno.
Cuando se enfrie spolvorea con cacao amargo.




2 comentarii:

  1. Si o rubrica de abonare prin mail nu ne faci si noua ? Eu n-am gasit ... Ms frumos !

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  2. Am sa o fac ..multumesc pentru sugestie.

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