INGREDIENTE pentru 4 persoane
-400 g spaghetti
-500 g rosii cherry
-busuic 8 frunze
-sare groasa
-1 lingurita de vegeta
-un pic de vin alb
-5 catei mari de usturoi
MODUL DE PREGATIRE
Taie usturoiul marunt si pune-l sa se caleasca in putin ulei de masline ,intr-o tigaie mare .Cand vezi ca usturoiul incepe sa se coloreze putin ,adauga rosiile taiate in patru .Adauga putin vin si vegeta .Lasa-l sa fiarba la foc mic timp de 15 -20 de minute .Adauga busuiocul taiat marunt .Vezi foto
Pune la foc o oala mare cu apa in abundenta ,la fiert .Cand apa fierbe adauga o lingurita de sare groasa .Cand apa incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .
Cand pasta este fiarta strecoar-o si pune-o in tigaie ,peste salsa ce ai pregatit in prealabil .
POFTA BUNA !!!!!!!!!
TRADUCCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTE
-400 g de spaghetti
-500 g Tomates cherry
-8 hojas albahaca
- sal gruesa
-1 cubito Knor
Un poco de vino blanco
-5 dientes de ajo
METODO DE PREPARACION
Cortar el ajo en trozos pequeños y ponlo a pochar en una sarten grande con aceite de oliva . Cuando ves el ajo empieza a colorear ligeramente, añadir los tomates cortados en cuatro. Añadir un poco de vino
blanco y el cubito de Knor . Deje hervir a fuego lento durante 15 -20 minutos. Agregue la albahaca picada.
Pon una olla grande con abundante agua a hervir.Cuando agua hieve añade una cucharita con sal gruesa. Cuando el agua comience a hervir de nuevo, añadir la pasta. Déjelo hervir durante el tiempo indicado en el envase.
Cuando la pasta esté cocida ponerlo en la sartén sobre la salsa usted preparado con antelación.
Cuando la pasta esté cocida ponerlo en la sartén sobre la salsa usted preparado con antelación.
Arata delicios!:)
RăspundețiȘtergereMultumesc ....
RăspundețiȘtergere