joi, 13 februarie 2014

PASTA CU SALSA DE: MAZARE,SUNCA SI SMANTANA / PASTA CON SALSA DE :GUISANTES,JAMON YORK Y NATA


 INGREDIENTE pentru 4 persoane

-400 g de pasta (forma de melcisori )
-200 g mazare ( eu am folosit mazare congelata)
-100 g sunca
-1 ceapa mica
-1/2 pahar de smantana
-ulei de masline
-sare si piper dupa gust
-un paharel vin alb

MODUL DE PREGATIRE

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei de masline ,adauga mazarea ,vinul si daca este nevoie putina apa.Cand mazarea este fiarta adauga sunca taiata un cubulete .Adauga sare si piper ,dupa gust .La sfarsit adauga smantana.
Pune o oala cu apa la fiert ,cand fierbe adauga o lingurita de sare groasa.Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.Cand pasta este fiarta strecoar-o si adauga salsa .
La placere presara parmigiano reggiano ras.

POFTA BUNA !!!!!!!


LA TRADUCCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES

-400 G de la pasta (forma de caracol )

-200 g Guisantes  (yo utilicé guisantes congelados)

-100 g de jamón

-1 Cebolla pequeña

-1 / 2 taza nata 

aceite de oliva

Sal y pimienta al gusto

-1 vaso pequeño de vino blanco 




METODO DE PREPARACION 
 
Picar la cebolla y saltear en aceite de oliva, añadir los guisantes, el vino y si es necesario añadir un poco de agua.Cuando los guisantes estan cocidos añade el amon cortado cubitos. Añade sal y pimienta al gusto. Por último añadir la nata.

Pone una olla con agua a hervir, al hervir agrega una cucharadita de sal gruesa.Cuando comience a hervir de nuevo, añade la pasta. Déje hervir  la pasta el tiempo indicado en el ambalaje .Cuando la pasta este hervida u escurida ,añade la salsa .

Espolvorear al  placer Parmigiano Reggiano.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu