INGREDIENTE pentru 4 persoane
-400 g de pasta (forma de melcisori )
-200 g mazare ( eu am folosit mazare congelata)
-100 g sunca
-1 ceapa mica
-1/2 pahar de smantana
-ulei de masline
-sare si piper dupa gust
-un paharel vin alb
MODUL DE PREGATIRE
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei de masline ,adauga mazarea ,vinul si daca este nevoie putina apa.Cand mazarea este fiarta adauga sunca taiata un cubulete .Adauga sare si piper ,dupa gust .La sfarsit adauga smantana.
Pune o oala cu apa la fiert ,cand fierbe adauga o lingurita de sare groasa.Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.Cand pasta este fiarta strecoar-o si adauga salsa .
La placere presara parmigiano reggiano ras.
POFTA BUNA !!!!!!!
LA TRADUCCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-400 G de la pasta (forma de caracol )
-200 g Guisantes (yo utilicé guisantes congelados)
-100 g de jamón
-1 Cebolla pequeña
-1 / 2 taza nata
aceite de oliva
Sal y pimienta al gusto
-1 vaso pequeño de vino blanco
METODO DE PREPARACION
Picar la cebolla y saltear en aceite de oliva, añadir los guisantes, el vino y si es necesario añadir un poco de agua.Cuando los guisantes estan cocidos añade el amon cortado cubitos. Añade sal y pimienta al gusto. Por último añadir la nata.
Pone una olla con agua a hervir, al hervir agrega una cucharadita de sal gruesa.Cuando comience a hervir de nuevo, añade la pasta. Déje hervir la pasta el tiempo indicado en el ambalaje .Cuando la pasta este hervida u escurida ,añade la salsa .
Espolvorear al placer Parmigiano Reggiano.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu