O specialitate italiana delicioasa.O recomand tuturor.
INGREDIENTE
Pentru 6 persoane
INGREDIENTELE PENTRU GNOCCHI SI MODUL DE PREPARARE O GASESTI AICI
http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/02/gnocchi-galuste-de-cartofi.html
INGREDIENTELE PENTRU SALSA RAGU O GASESTI AICI
http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/02/salsa-ragu.html
MODUL DE PREPARARE
Pune o oala cu apa in abundanta la fiert .Cand fierbe apa ,adauga o lingurita de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba ,adauga gnocchi si lasa-i sa fiarba aproximativ 2 minute.Cand se ridica la suprafata sunt gata.Adauga salsa si daca preferi presara parmigiano reggiano ras.
NOTA: Daca vezi ca ti-au iesit mai multi gnochhi decat tu vrei sa folosesti ,fierbe-i 2 minute ,usca-i si pe urma congeleaza-i.Astfel vei avea pentru data viitoare.
POFTA BUNA !!!!!!
sigur este pe gustul meu!
RăspundețiȘtergerete invit cu mare drag ,sa probezi
RăspundețiȘtergere